dijous, 7 de juliol del 2005

Adéu a les Patents!!!(?)

El més curiós d'aquest tema tan punyent en l'actualitat és que no solament perjudicava a les PIMEs. Indirectament, perjudicava a quasi tothom, pel simple fet que el desenvolupament tecnològic estaria a mercé de les grans empreses i, per tant, podrien fer i desfer al seu antull.
Ens la volien clavar doblada una vegada més, ja n'hi ha prou! Si els grans "lobbys" empresarials fan pressió nosaltres en fem més si cap. Avui vora les 7 de la vesprada s'ha rebutjat al parlament europeu, sembla que la pressió popular ha tingut resultat. Iniciatives com "NO ePatents" han donat resultat:





De fet, la victòria ha sigut humiliant, 648 vots en contra front a tan sols 14 a favor, sembla que les aigües del riu restaran tranquil·les molt de temps (això esperem) ja que els qui proposaven aquesta directiva han afirmat que respectarien la decisió i no hi insistirien més, a veure si és veritat.
Moltes planes a la internet s'han fet ressó del tema, com ben bé explicava eD en aphönic, allí de segur que podreu trobar més informació i més enllaços d'interés sobre el tema.

Afònics de cridar, perllongada la sessió en permanent, Vidal Mem. 81