dijous, 14 de febrer del 2008

Què és Sant Valentí?

Laura: Sant Valentí és una excusa per a follar més romànticament

I per a vosaltres?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un noi d'un petit poble dels Pirineus molt enamorat ell, baixà un dia a Barcelona, sabent que la seva xicota necessitava unes ulleres de sol. Mentre passejava per les Rambles es trobà amb l'oportunitat de comprar-li unes ulleres molt maques i econòmiques. Així que es decidí, entrà a l'òptica i comprà les ulleres després d'observar-ne unes quantes. La dependenta les hi embolicà i ell pagà el preu, però, en anar-se'n, en comptes d'agafar la capsa amb les ulleres, en prengué una de similar que hi havia al costat i que contenia unes calces que devien ser possiblement d'alguna clienta que les hauria acabat de comprar. Sense adonar-se'n, el xicot prengué la capsa que contenia les calces per una simple equivocació. Es dirigí a correus i envià la capsa amb una carta a la xicota. Aquesta rebé el paquet i es quedà perplexa davant el seu contingut, i més encara quan llegí l'escrit de la carta, que deia així:

Estimada meva,

Espero que t'agradi el contingut del paquet que t'envio, sobretot per la falta que et feien, perquè sabia que portaves molt de temps amb les altres que tenies i aquestes són coses que s'han de canviar sovint. Espero haver encertat el teu model. La dependenta va dir que eren l'última moda i em mostrà les seves, que eren iguals. Aleshores, per saber si eren lleugeres, les vaig prendre i me les vaig posar allí mateix. No et pots imaginar com va riure la dependenta, perquè aquests models femenins queden molt divertits en els hòmens, i més a la meva persona, que tinc uns trets característics molt allargats. Una noia que es trobava allí me les demanà, es tragué les seves i se les posà perquè jo veiés l'efecte que feien. Les vaig veure sensacionals, em decidí i les vaig comprar. Posa-te-les i mostra-les als teus pares, als teus germans i a tot el món! A veure què et diuen! Al principi et sentiràs un poc estranya, acostumada a anar amb les velles, i més ara que has estat un temps sense portar-ne cap. Si et queden petites, m'ho dius, perquè et poden deixar algun senyal i, quan te les treguis, tothom s'adonaria que les uses. Sigues prudent i vigila que no et vagin grans, no sigui que vagis caminant i et puguin caure. També et demano que no te les deixis enlloc, que les pots perdre, ja que tens el costum de portar-les a la mà perquè tots puguin veure els teus encants. En fi, per què et diré més coses? Només estic desitjant veure-te-les posades, encara que hauràs de treure-te-les quan et petonegi.

Crec que és el millor regal que et podia fer, amor meu. Molts petons.

begusa ha dit...

Sant Valentí és una excusa per a adonar-te que no val la pena dedicar només un dia a l'any al dolç amor i bon sexe. (Encara que no justifica que vages fent petons pels cantons a la primera que trobes) o si? jajaja