diumenge, 27 d’abril del 2008

27092007 Heu trobat el rossinyol blau de la felicitat?

Quantes coses...

El primer que el trobe que ens el faça arribar a la resta. Aquest any ha sigut un any de viure intensament Barcelona, hem conegut junts llocs i gent, hem compartit experiències.

Quan es faça el silenci a les vostres converses, penseu que podria estar jo per a donar-li un toc de llimona, ja us trobaré a faltar, però us jure que vindré quan estiga preparat, a visitar-vos. Gràcies pel vostre suport, comprensió i muscle amic on recolzar-se.
El meu dia és fosc, igual ha passat un eclipsi sense adonar-me'n, però amb el primer raig de sol ens veurem il·luminats de nou i l'escalfor ens empenyerà a alçar-nos, tornar a caminar; mai camines sol, ara ho sé.
Aquest acomiadament no és per vosaltres, és per a tot el viscut a Barcelona, tant el que va anar bé com el que no, jo sé que de vegades sóc pesat, pero segur que compensa, o no?
Aquesta no ha estat un decisió fàcil, malgrat tot és el que em demana el cos, en la vida et marques objectius, i ara mateix aquests objectius no s'han complert, ja no té sentit, amb la música a un altre lloc.
No sé si és un punt i final o un punt i seguit, això el temps ho dirà.

Estaré aquí mismo.

27092007