diumenge, 31 d’agost del 2008

10-08-2008 :: Dia 4 :: Dormint al ras

Ruta:

Rijeka (Croàcia)

Split (Croàcia)
Gradi Sad (Cròacia)

Diari:

Ens despertem al so del piano d'Yann Tiersen en Comptine d'un autre été: l'après midi, però costa déu i ajuda arrossegar aquesta gent, els agrada massa dormir, des que dorm 5 hores he vist més món. Comprem els bitllets de bus a Split (8 hores de camí) i bitllet de ferri a Hvar, ja tenim la ruta feta, serà un dia de transport. Deixem mentrestant les motxilles a l'estació d'autobusos i a visitar el castell, bonic edifici del 1500, fortificació que domina la badia de Rijeka.

Castell de Rijeka

Autobús i manta... En una de les aturades per descansar i canviar de conductor, el Neil i la Núria van a buscar un lavabo i el bus marxa sense ells, tot seguit els veiem sortir corrent, menys mal que el Lluís para el bus (jo animava al conductor cantant: para ser conductor de primera, acelera!). Després a escoltar racmaxYYY.mp3 i provar totes les postures possibles en el seient més incòmode de ma vida. Un cop passat Zdar, la música del bus comença a fer-se insuportable, preguem que arribe Split ja.

Camí a Split

Un cop allí, agafem el ferri cap a Gradi Sad, arribem vora les 3 de la matinada després de jugar al pòquer i dormir abraçats a la moqueta, ens envolta penya amb samarretes d'Iron Maiden, pel que sembla venen d'un concert.

Pòquer al ferri

Marxeta nocturna en busca d'una pineda mentre les estrel·les ens il·luminen. Entre Gradi Sad trobem un lloc perfecte, entre pins enormes i sobre una catifa de vegetació, per mi una nit perfecta, nice! No hi ha res com adormir-te mirant les estrel·les encara que ja clarege pel sol matiner.

Split des del ferri

Frase del dia:
  • Al final, al final, al final, follar mai és gratis.