dimecres, 2 de setembre del 2009

09/08/2009 Castelsardo

Em desperte i em torne a adormir dos cops durant el matí fins que és la una, sembla que hi ha moviment a fora. El primer guerer de la nit anterior, el Neil descobreix que el nostre B&B únicament té la B de Bed.

Vistes des de l'apartament

El Salva en plan seductor

La resta de guerrers es van aixecant i desdejunant, anirem al nord a visitar Castelsardo, a uns quaranta quilòmetres de L'Alguer passant per Porto Torres. Tornem a experimentar el desastre del trànsit que es viu a l'illa.

Castelsardo, ciutat amb castell

Fins a Porto Torres ja coneixem el camí, després una carretera que voreja la costa va anant i venint entre la costa i la pineda, fins que ens trobem una imatge digna de postal, el castell en l'alt d'un penya-segat vigila un xicotet poble que penja a les seues faldes, ja em arribat a Castelsardo, visitem el castell, les vistes són precioses.

Processó a la mar

Un pont de mar blava

Vistes des del castell, el sol ja cau

Les muralles

Llavors, fem un dinar a les 18h de la tarda i d'aquí a caminar per les muralles. Crec que ja tenim un pla, veure una posta de sol al mar, preciós! Els darrers deu minuts de sol asseguts a la sorra, veient com el sol abraça la terra, emportats per l'emoció el Salva i jo ens dignem a ficar-nos a la mar just després de què desaparega el sol, el primer bany de l'any nu, quin plaer, crec que és una bona idea tornar cap a casa, algú comenta que encara tenim aquella ampolla de vi...



El sol s'amaga, cau la nit

L'Alguer - Castelsardo - L'Alguer