dijous, 10 de setembre del 2009

14/08/2009 Il ritorno

El dia comença sense haver anat a dormir, intentem dormir al cotxe, impossible, entre les incomoditats i la resta de gent que espera el ferri no aconseguim pegar ull. Maldem, maleïm, però no hi ha manera, colpets de rom, lluita amb l'espasa de poder (element de les carreteres sardes per delimitar una àrea o un espai, ho vam furtar la nit del dimecres, no sé ni quan ni com, però pense que els sards no el trobaran a faltar).

Surt el sol sobre la Mediterrània

Finalment arriba el moment d'embarcar, col·loque el BMW en el lloc indicat per l'operari, a buscar on dormir, primer intent al sofà però el Salva m'arrossega a la coberta del vaixell, col·loquem unes hamaques i esperem així que el sol s'enlaire per sobre els nostres caps i ens escalfe el somni, somnie amb tu, cada cop ets més a prop, quines ganes d'abraçar-te i acaronar-te, com el sol que ara mateix banya la pell nua del meu pit cada cop més bronzejat després d'una setmana a les platges de Sardenya.

Conqueridors!

Dormint al costat de la piscina

Aquesta és la fi i l'inici de la història, més coses, més experiències, més vivències, m'encanta la vida i cada cop se'm nota més.

De nou, Barcelona, mon amour

Quan comencis el teu camí cap a Itaca,
prega que el camí sigui llarg,
ple d'experiències i coneixença,
zoi mou.