dijous, 3 de gener del 2008

Pescant al Serpis

El matí estava assossegat, igual teníem sort, la mar estaria plat? de camí a Torrevella començava a bufar el llevant, però amb poca força, però en arribar-hi feia maró i era impossible bucejar... Quina putada no hauria estat malament segur que ara podríem veure més peixos que a l'estiu però bé la pròxima serà. Llavors el Juanlu té una idea, hem matinat per quelcom, anem a pescar al riu, però a quin riu, Segura hahaha, Vinalopó... Anem al Serpis! Passem per el poble per recollir els estris de pesca i cap allí. Comença el caminet: pujant per la Garganta arribem a Asp, el voregem fins a Novelda buscant l'autovia direcció Villena, en Saix agafem l'autovia nova d'Alcoi; els cims de les muntanyes que envolten Onil i Castalla ens mostren les primeres neus que queien aquest hivern per allí.


Abans d'agafar el port de muntanya que ens deixarà a Alcoi s'acaba l'autovia agafem una carretera d'un carril i després del seus revolts acabem travessant Alcoi, un poble encastat entre muntanyes. Passant pels xicotets pobles de l'Alcoià el paisatge prens tons novel·lescs, el sol està amagat i aquella mitja llum relaxant il·lumina les muntanyes que ens veuen passar. Per Muro fins a L'Orxa, aquí ens endinsem per un camí serpenteja deixant a una banda una paperera i acabem en un camí de terra que ens deixa al costat del riu, comença la pesca: el Juanlu trenca els hams per a no ser mal als peixos i poder soltar-los després de pescar-los si no són suficientment grans. Comença la pesca, no he pescat mai en riu però sembla entretingut, quan comences a llençar comença la diversió, però la decepció també hi és present, no pesquem res xD Bé, si pesquem una truita, però és massa petita, se solta i de nou a nedar contra corrent ;)

Quan ja estic avorrit em dedique a fer fotos, què estrany? xD A l'hora de dinar? cap a casa i a descansar. Bé, no hem bucejat però he pescat a un riu, la pròxima serà el buceig però ja queden menys coses per fer en aquesta vida, menys que no poques =)