dimecres, 3 de setembre del 2008

12-08-2008 :: Dia 6 :: Navegant per l'Adriàtic

Ruta:

Hvar (Cròacia)


Diari:


Matinem per agafar el bot que tenim reservat, desdejuni ràpid mentre esperem al Neil i la Núria, ens trobem al supermercat: menjar i beguda per a les 9h en alta mar. Una barca de 5hp conduïda per tres inconscients sense llicència, rumb a les illes que fan de parapet del port de Hvar. Primera ona de dimensions relativament considerables que encare i Lluís a terra des de la proa de la barca, pensem que plora... no, riu a pulmó obert, rumb cap a la primera cala de sorra a l'illa de Sv. Klement.

El nostre capità

Recorrem cales, aturant-nos, llençant l'àncora, ens banyem, nedem uns quants quilòmetres entre els extrems de la cala enmig d'aigües claríssimes. Quan acabem la migdiada al iot, atraca una llanxa a uns 100 metres, 3 i 3 nus, amb la música a tota castanya i a arrebossar de sexe, alcohol i drogues, certa enveja? Les illes deuen de ser així, comenta algú.


Cales de Sv. Klement

El nostre capità escocès, Douglas Chopy McKinlay s'enfronta a un desafiament complicat: recórrer mitja illa a mar oberta, quedem bocabadats de la destresa que demostra, sense por però una mica inquiets donem la volta al cap més allunyat de Hvar. Amb molta cura travessem un estret on podríem encallar, m'enfile a la proa per anar donant instruccions al Neil que redueix la marxa, tot va bé!

Tota la tripulació

Darrers banys a les cales, intent de rescat per part del Neil i jo d'una barca avariada amb sis dones... (Núria: mmmm). Arribem al port i comença l'espectacle croat, el millor teatre del món: deixem la barca i ens diu que paguem, ja ho havíem fet, al final l'home en veure que no cedim abandona, bé equip, no ens han enganyat aquest cop...

Vistes de Hvar des del mar

Sopar al costat de l'església, prenc arròs amb
seafood i fem un tomb caminant. Ens quedem la representació masculina del grup i després d'alguna frase mítica del Neil quan la gent d'un bar cantava una cançó molt malament: són todos tontos, o qué? o: horse juice... brrrrr!!! shot of whisky Vam parlar amb un italià que ens va explicar que no li agradaven els italians, mentre compartíem el hip flask... Laku noc!!

Port i castell de Hvar

Lluna que dóna vida

Frase del dia:
  • Neil: Aquí son todos tontos, o qué?
  • Rubén: Tienen 18 años, como mucho vas a tocarles el culo.
  • Neil: Aha, vámonos a dormir.