dimecres, 24 de setembre del 2008

24-08-2008 :: Dia 18 :: Leaving Sarajevo

Ruta:

Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina)
Ljubljana (Eslovènia)

Diari:


El checkout és a les 10h, anem al menjador de l'alberg a desdejunar i paguem les tres nits, serà el darrer dia a aquesta meravellosa ciutat.

Deixant Sarajevo

Anem a comprar el bitllet però està tancat. Passa una cosa curiosa, el Patrick s'ha quedat tancat a l'alberg, mentre estava a la dutxa, vaig tancar l'habitació quedant-se entre el lavabo i l'habitació, es tant divertit com els canadencs de South Park...

La companyia es reuneix per darrer cop

Un cop reunida la companyia, fem una caminada per la vora del riu, dinarem tard perquè el bus Ljubljana durarà tota la nit, després de punxar a la Núria anem a una cevapciceria i ens fotem el manso, plens fins al coll ens preparem per marxar.

Passejada pel riu

La felicitat no es pot mesurar

Quan anem a comprar el menjar el sopar per al viatge ens trobem a gent nova, una galega que es diu Marta i dos angleses, una d'elles és diu Steph i pel que ens expliquen estan viatjant com nosaltres, la Marta ens diu que viu a Londres i que companyes de la universitat, l'Steph ve a treballar a Barcelona en unes dues setmanes, així que intercanviem adreces. Ens acomiadem d'elles primer i del Patrick després, el nostre nou amic es queda un parell de dies més i si té diners vindrà a visitar-nos abans de marxar cap a Toronto.

Patrick anava repartint diners per tot arreu, clin-clin

Agafem l'autobús a les 20h40, per davant deu hores de camí. No aconseguesc pegar ull, i menys quan entra una marabunda de serbis més brutos que un arao i ens quedem amb un únic seient on intentar dormir. Sempre que estàs agafant la son arriba alguna frontera... Bòsnia, Croàcia i Eslovènia: un bus de 50 persones a les tres de la matinada i a les cinc en el carrer caient la rosada i congelats de fred...

Unit nations without any bordes

Bona nit petita / Laku noc mala


El món és ple de cap quadrats

Frase del dia:
  • Lluís: Anem a fotre-mos el manso.